Spoedgeval


"Binnen de filosofie van onze praktijk beschouwen wij mensen die hun mondgezondheid verwaarlozen niet als spoedgevallen.”


Een patiënt die zijn regelmatige controles volgt en waarbij het behandelplan werd uitgevoerd, wordt door ons zo snel mogelijk geholpen. Wij kunnen hierbij echter geen rekening houden met specifieke wensen wat betreft het tijdstip. Indien u 's morgens ziek bent gaat u ook niet eerst naar het werk, muziekschool of voetbal maar naar de dokter. Wij kunnen u steeds een attest geven van werk- of schoolverlet voor tandheelkundige problemen.

Indien uw kind slachtoffer zou worden van een tandtrauma dan belt u best onmiddellijk of vraagt u online een spoedbehandeling aan. Wij zullen dan samen met U onze agenda (en dus ook die van de andere patiënten) proberen aan te passen.

Trauma’s worden het best behandeld binnen het uur na het ongeval. Indien een definitieve tand wordt uitgeslagen of uitgevallen, raap hem dan steeds op bij de kroon, nooit bij de wortel en bewaar hem in een potje melk (de tand niet afspoelen of afwrijven)

Tijdens het weekend en feestdagen kan u de wachtdienst bereiken tussen 9.00 en 18.00 uur op het nummer 0903 39969. Oproep : 1,5 € per minuut.

 TANDHEELKUNDIG CENTRUM ANTWERPEN - KIOSKPLAATS 97 - 2660 HOBOKEN - 03/830.08.28           Algemene Voorwaarden               Disclaimer