Mooie tanden: Porselein Kronen en Brugwerken op Tanden en Implantaten

Niettegenstaande behandelingen zoals porselein facings een grote verandering kunnen teweeg brengen in het voorkomen van veel patiënten, vereisen sommige tanden een meer uitgebreide behandeling dan enkel porselein facings. Voor deze patiënten kunnen porselein kronen en brugwerken de perfecte cosmetische behandeling zijn.


Uw Specialist


Kan ik vooraf kijken welke vorm mijn tanden zullen hebben met porselein kronen?

 Jazeker. Wij starten steeds met een Digital Smile Design van de toekomstige vorm van uw kronen (net zoals een maquette van een huis). Dankzij dit kan u vooraf de vorm van uw toekomstige porselein kronen perfect bekijken. En eventueel laten aanpassen.

Geen verrassingen!

Dit noemt men gespecialiseerde esthetische behandelingen: stap per stap met zekerheid zorgen voor een optimaal resultaat

Wat is de kleur van onze porselein kronen en brugwerken?

U kan zelf de kleur van uw porselein kronen en brugwerken kiezen.  Alle kleuren zijn mogelijk.  Van de bleachkleuren tot de echte natuurlijke tandkleuren.

 

Blijven de kleur en de glans van onze porselein kronen stabiel?

De kleur van onze porselein kronen blijft steeds dezelfde. 

Dit komt omdat we met de beste producten en technologiën werken.

En wij als specialist weten wat we moeten doen om er zeker van te zijn dat de kleur en de glans voor altijd stabiel blijven.

Onze gespecialiseerde kennis.

Studies hebben keer op keer aangetoond dat de belangrijkste factor voor geslaagde behandelingen de tandarts zelf is.

Onze tandartsen hebben in het verleden heel veel buitenlandse congressen en nascholingen bijgewoond.  Ook vandaag versterken zij nog steeds hun gespecialiseerde kennis door buitenlandse congressen en nacholingen bij te wonen.  

 

Porselein kronen & brugwerken samengevat:

  • Een kans om zwakkere tanden toch nog mooi en duurzaam te laten herstellen.
  • Mogelijkheid om verloren tanden op een vaste manier te laten vervangen.
  • Een prachtig eindresultaat in de gewenste vorm en kleur van de tanden.
  • bij ons: geen verrassingen.
  • ZEKERHEID: Onze tandartsen zijn ieder experten in hun vakgebied!


Kwalitatieve behandelingen met persoonlijke aandacht.

Behandelingen van de beste kwaliteit geven de meest tevreden patiënten. Daarom zien wij er nauwgezet op toe dat onze behandelingen steeds de beste behandelingen zijn die u kan krijgen.

Naast de kwaliteit van de behandelingen is de persoonlijke aandacht belangrijk.  

Dit wordt steeds belangrijker met de opkomst van grote groepspraktijken en klinieken, die alles doen en waar patiënten vaak maar een nummer zijn.

Wij kunnen anders zijn. Ongebonden, gespecialiseerd en met de meest persoonlijke aandacht.


Waar kan ik terecht voor een evaluatie en alle informatie?

Om uw mondsituatie te evalueren en u te kunnen informeren, nodigen wij u uit om een afspraak te reserveren voor een informatief kennismakend onderzoek.  

Dit eerste bezoek duurt drie kwartier en heeft een vaste kostprijs van 210 euro.

De tandarts zal u tijdens dit bezoek persoonlijk onderzoeken en inlichten over de mogelijke behandelingen bij u. En natuurlijk wordt u tijdens dit eerste bezoek ook ingelicht over de mogelijke kostprijs hiervan.

Wij wensen u ondertussen nog een aangenaam verder verblijf toe op onze website en kijken er reeds naar uit om u in onze praktijk te ontmoeten.

TANDHEELKUNDIG CENTRUM ANTWERPEN - KIOSKPLAATS 97 - 2660 HOBOKEN - 038300828              Algemene Voorwaarden            Disclaimer