Medewerkers

"Een team van hooggeschoolde en gespecialiseerde zorgverleners staat klaar om alle mondzorgen op een optimale manier te begeleiden"

Bij een optimale zorgverlening gebruikmakend van de laatste moderne technologieën kan een continue bijscholing niet ontbreken. Dit resulteert in een team van hooggeschoolde en gespecialiseerde zorgverleners.

Tandarts Van Boom Stefan

Tandarts Van Boom Stefan, tevens zaakvoerder heeft zijn praktijk te Hoboken geopend in december 1996 na voltooiing van zijn opleiding tandheelkunde aan de Vrije Universiteit te Brussel.  Legt zijn focus op het vlak van de digitale tandheelkunde (kronen en prothesen op eigen tanden en implantaten  door gebruik te maken van de Itero elements digitale mondscanner en Digital Smile Design) en Orthodontie.

De nieuwste technologie in diagnostische beeldvorming is het gebruik van de Cone Beam CT waarbij een 3D beeld van tanden en kaaksbeen gemaakt wordt. Sinds 2014 is Tandarts Van Boom CBCT gecertificeerd.

Tandarts Betania Bisio

Algemeen tandarts met bijzondere interesse in het behandelen van kaakgewrichtsklachten (bruxisme).

Tandarts Diaz Leticia

Algemeen tandarts - endodontoloog ( wortelkanaalbehandelingen)

Management-Secretaresse Tanghe Annick

Sinds 2005 maakt echtgenote van tandarts Van Boom Stefan ons team compleet als management-secretaresse.

 TANDHEELKUNDIG CENTRUM ANTWERPEN - KIOSKPLAATS 97 - 2660 HOBOKEN - 03/830.08.28           Algemene Voorwaarden               Disclaimer