Eerste bezoek

In het algemeen zal tijdens het eerste bezoek geen tandheelkundige behandeling plaatsvinden, tenzij daar een dwingende reden voor is, bijv. als er sprake is van een pijnklacht.

U krijgt een aantal vragen voorgelegd die betrekking hebben op uw persoonlijke, medische en tandheelkundige gegevens. Als U bepaalde medicijnen gebruikt, is het van belang dat U over de namen en doseringen beschikt. 

Tijdens het eerste bezoek zal een mondonderzoek plaatsvinden, en als er geen recente röntgenfoto’s beschikbaar zijn, zullen deze worden gemaakt. Aan de hand van dit onderzoek en de foto’s zullen we U zo duidelijk mogelijk informeren over de toestand van uw gebit.

Ook met alle mogelijke vragen kan u op dat moment terecht.

Om uw mondsituatie te evalueren en u te kunnen informeren, nodigen wij u uit om een afspraak te reserveren voor een informatief kennismakend onderzoek.  Dit eerste bezoek duurt drie kwartier en heeft een vaste kostprijs van 210 euro. 

De tandarts zal u tijdens dit bezoek persoonlijk onderzoeken en inlichten over de mogelijke behandelingen bij u. En natuurlijk wordt u tijdens dit eerste bezoek ook ingelicht over de mogelijke kostprijs hiervan.

Wij wensen u ondertussen nog een aangenaam verder verblijf toe op onze website en kijken er reeds naar uit om u in onze praktijk te ontmoeten.


 TANDHEELKUNDIG CENTRUM ANTWERPEN - KIOSKPLAATS 97 - 2660 HOBOKEN - 03/830.08.28           Algemene Voorwaarden               Disclaimer